Mitsubishi Uwano

UWANO 6300/7000/8700

Den med mest effekt

Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere! UWANO er vår kraftigste varmepumpe, og i en egen klasse da det gjelder kapasitet og egenskap til å varme opp store rom. Den energief­fektive kompressoren med Hyper Heating-teknologi leverer mye varme selv på de aller kaldeste dagene. UWANO tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -36°C på Drevsjø. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er ned til -30°C, og ved -25°C leverer UWANO 6300 hele 3200W, noe som tilsvarer varmen du får fra mer enn 3 standard panelovner!

Teknologi og komfort

UWANO har blant annet doble luftspjeld som styrer luft-strømmen både horisontalt og vertikalt uavhengig av hverandre, og 3D i-see sensor som registrerer rommets oppbygging, temperaturforskjeller, tilstedeværelse eller fravær, og hvor du oftest oppholder deg for å fordele temperaturen riktig og effektivt. 
For ekstra god leservennlighet er fjernkontrollen utstyrt med LED-backlight. 

Drive Mode Selector

Ingen boliger er helt like, og vi har også forskjellige behov og preferanser. Møblering, areal, åpen løsning, rom med mange dører, eller kanskje ekstra behov for stillhet. For å gjøre det enda enklere for deg kan du med Drive Mode Selector ved ett enkelt trykk på fjernkontrollen velge mellom 3 forhåndsinnstilte innstillinger du ønsker varmepumpen skal jobbe i:

Stort rom (Wide Room Mode) – her øker turtallet på viften. Dette gir ekstra kraftig luftstrøm og lang kastelengde for optimal oppvarming og god fordeling av varmen i hele rommet.

Økonomi (Eco Mode) – her blir det en gradvis oppvarming som gir et lavere strømforbruk og ekstra sparte strømkostnader.

Stille (Quiet Mode) – her senker innedelen effektivt lydnivået og gir et enda roligere og fredfullt innemiljø. Dette er ideelt dersom man er ekstra var for lyd, eller innedelen er plassert på soverommet.

Stillegående

Lavt lydnivå er viktig! UWANO er stillegående og innedelen tilnærmet umulig å registrere med et lydnivå helt ned mot 19 dB(A) i komfort-mode. Til sammenlikning ligger en alminnelig samtale på 65 dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A).

Utedelen er blant de mest stillegående i markedet med kun 49 dB(A). Med nattmodus kan du senke lyden på utedelen enda 3 dB(A), noe som tilsvarer en reduksjon på hele 50% av den lyden vi klare å oppfatte. Lysstyrken på innedelens driftsindikatorlampe blir dim­met og pipelyden deaktiveres.

Rent inneklima. 

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder UWANO hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener. UWANOs filter tar unna alle mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. Det er mindre enn 4% av bredden til et hårstrå.

Deilig kjøling

UWANO har selvfølgelig også ypperlig kjølefunksjon. 

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623