Tjenester

JBM Varmepumpetjenester er ditt lokale varmepumpefirma, og vi spesialiserer oss på luft-luft varmepumper. Enten du trenger en ny varmepumpe, service, montering eller reparasjon, er vi her for å hjelpe deg. Med over 25 års erfaring i bransjen er vi stolte av å tilby pålitelige og effektive varmepumpetjenester til våre kunder.

Velkommen til JMB Varmepumpeservice

Vi er autoriserte forhandlere av to anerkjente merker: Panasonic og Mitsubishi. Disse varmepumpene er kjent for sin høye kvalitet, energieffektivitet og pålitelighet. Vi vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å finne den perfekte varmepumpen som passer dine behov og budsjett.

Installasjon av varmepumper

Klikk her for å lese om våremodeller.

Montering av varmepumper

Klikk her for mer informasjon.

Service av varmepumper​

Klikk her for mer informasjon.

Vi tar vare på varmepumpen din

Våre montører er F-gass godkjent gjennom Isovator, og vi følger de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Du kan stole på at vi tar vare på varmepumpen din og sørger for at den fungerer optimalt.
Vi betjener flere geografiske områder, inkludert Orkland og omegn, Orkanger, Buvika, Børsa, Melhus, Rennebu, Rindal, Heim, Kyrksæterøra, Midtre Gauldal, Oppdal, Hitra og Frøya. Uansett hvor du befinner deg i disse områdene, er vi klare til å hjelpe deg med dine varmepumpebehov.

Hvorfor JMB Varmepumpetjenester?

Vi er ditt lokale varmepumpefirma som spesialiserer oss på luft-luft varmepumper.

Kjente merker

Vi er autorisert forhandler av to anerkjente merker: Panasonic og Mitsubishi.

Sertifiserte montører

Våre montører er F-gass godkjent gjennom Isovator, og vi følger de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Rentefri nedbetaling

Vi tilbyr deg rentefri nedbetaling av varmepumper over 24 måneder gjennom Ressurs Bank. Eneste kostnad er adm. gebyr på 45,- per måned. For mer informasjon, og eksempler på nedbetalingsplan, klikk her.

25 års erfaring​

Med over 25 års erfaring i bransjen er vi stolte av å tilby pålitelige og effektive varmepumpetjenester til våre kunder. Vi har, siden oppstart i 2006, vært dedikert til å levere førsteklasses tjenester til våre kunder.

Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

Vakttelefon

416 92 623