Mitsubishi Kaiteki

KAITEKI 6300/6600/8700

En kraftfull, stillegående og energieffektiv modell med et stilrent design med hele fire fargevalg på innedel og fjernkontroll.

Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Fordi Kaiteki produserer 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming kan du kutte vesentlig i kostnader. 

Tidløst design i 4 ulike farger

Teknologi og komfort

Kaiteki har et tidløst og funksjonelt design med hele fire fargevalg på innedel og fjernkontroll. Mitsubishi har med denne varmepumpen vunnet Good Design Award i Japan.

Kommer i fargene hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød

Med denne muligheten kan du nyte friheten til å velge en varmepumpe som passer perfekt til ditt innemiljø, interiør og personlige fargepreferanser. De doble luftspjeldene som er plassert på undersiden av innedelen, bidrar ikke bare til å opprettholde en ren overflate, men gir også et stilfullt utseende samtidig som de sikrer effektiv luftspredning

Kraftig

Kaiteki har en kraftfull og energieffektiv kompressor med Mitsubishi sin  «Hyper Heating teknologi», som gir varmepumpen en høy og jevn varmekapasitet også på de ekstra kalde dagene. Kaiteki tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -35 °C. 

Ved -25°C ute leverer Kaiteki 6600 utrolige 3100W og en COP på 2. Noe som tilsvarer varmen du får fra tre standard panelovner. 

Stillegående

Kaiteki er stillegående og tilnærmet umulig å registrere med et lydnivå helt ned mot 19 dB(A). Til sammenligning ligger en alminnelig samtale på 65dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A). 

Utedelen har kun 49dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør Kaiteki til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

Rent inneklima. 

Det plasmabaserte filtersystemet Plasma Quad Plus sikrer et rent inneklima og holder ditt innemiljø fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og til og med mikroskopiske partikler på størrelse med 2,5 mikrometer. Det betyr partikler som er mindre enn bare 4% av bredden til et hårstrå!

WiFi – kontroll og frihet 24/7

Kaitekis integrerte WiFi kobles opp mot ditt nettverk ved montering.Via en app har du full kontroll på ditt inneklima og kan styre modus, vifter og
temperaturer – uansett hvor du befinner deg.

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623