Mitsubishi FURO

FURO 5100/6000/8400

Stillegående. Kraftig.

Furo er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er stillegående med et uslåelig lydnivå fra 18 db(A), og design i toppklasse. Furo har ekstrem varmekapasitet med Hyper Heating-teknologi og leveres i 3 størrelser – Furo 5100, 600 og 8400.

Hurtig oppvarming

Furo er utstyrt med Temp Booster, en ny teknologi for ekstremt hurtig oppvarming av rommet.Innedelen har tre spjeld, ved oppstart utnytter maskinen disse for å gjenvinne sin egen varmluft. Ettersom den evner å gjenvinne sin egen varmluft oppnår den komfort-temperaturer på rekordtid. 

Optimal luftspredning

Modellen har 3 spjeld som effektivt fordeler luften rundt i rommet. 
Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet, og de to spjeldene på toppen distribuerer varmen til resten av rommet. 

Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir en javn og behagelig kjøling i hele rommet. 

Furo gir en optimal spredning av både varme og kjøling, avhengig av årstid og ditt behov. 

Stillegående

Dette er markedets mest stillegående gulvmodell med utrolige 19dB(A) på laveste viftehastighet. Til sammenligning ligger en alminnelig samtale på 65dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A). 

Høy effekt og litelyd.

Plasseringsvennlig 

Gulvmodeller er ganske enkelt varmepumper som monteres nærmere gulvet men fortsatt på veggen. En gulvmodell kan være en god løsning dersom man sliter med å finne plass til en veggmontert varmepumpe høyt på veggen. 
Gulvmodellen glir lett inn i innemiljøet, og kan fort forveksles med en radiator eller panelovn. 

Furo er en suveren varmepumpe for deg som ønsker å bytte ut panelovnene, eller om du rett og slett ønsker innedelen plassert nede ved gulvet.

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623