Toshiba Seiya 25

Nordisk budsjettmodell, full av smarte funksjoner

  • Energiklasse A++ og SCOP på 4,6
  • Nytt design og større IR-fjernkontroll
  • Nordisk modell med varmekabel og tørrfilter i utedel
  • Fabrikkmontert varmekabel, testet ned til -25 °C

Toshiba har lånt flere egenskaper fra sine toppmodeller i utviklingen av prisgunstige Seiya Nordic. Det har gjort Seiya til en lavprismodell som takler et nordisk klima – den yter godt i kulda og er fabrikktestet ned til -25 °C. Utedelen er dessuten utstyrt med varmekabel for enkel avriming og tørkefilter som hindrer fukt i kjølekretsen – funksjoner som gir en svært driftssikker pumpe og mindre å tenke på for både forbruker og installatør.

Seiya betyr «silent night» og navnet er ikke tilfeldig: Modellen er stillegående og kan plasseres der hvor lydnivå skal holdes til et minimum – for eksempel på soverom eller kontorer.

Både inne- og utedel kan settes i stillemodus for å dempe lyden ytterligere. I tillegg kommer den med funksjoner som manuell avriming og HI-Power for hurtig oppvarming, samt smarte lysikoner for tydelig visning av driftsmodus.

Av tilbehør finnes WiFi-tilkoblingsmodul som gjør varmepumpa til et multitalent med en rekke nyttige funksjoner, som uketimer, energiovervåkning, peismodus og mer.

Seiya Nordic er aktuell for de med et lite til middels varmebehov eller for kjøling, og er ute etter en rimelig løsning for sitt hjem. Valgfri tilkobling av strøm for system til inne- eller utedel. Seiya Nordic leveres i to versjoner, hvorav 25 er den minste og passer for de med lite til middels varmebehov.