Panasonic Z

Z (Gulvmodell)

Ny gulvkonsoll med ny nanoe™ X-luftrensesystem: fremragende effektivitet A++, komfort (superstille teknologi, kun 20 dB (A)) og sunn luft kombinert med banebrytende design.
Dobbel luftstrøm for forbedret komfort og temperaturspredning: gjennom toppen for effektiv kjølemodus.

Panasonic Z er en luft til luft varmepumpe som passer perfekt i lokaler og rom som er lett møblerte. Det kan også være lurt å velge en varmepumpe i gulvmodell hvis rommet har skråtak, eller hvis det av en eller annen grunn ikke passer med en vegghengt modell.

  •  

Nanoe™X -teknologi

Nanoe™ X er en enestående teknologi med svært høy ytelse, for bedre luftkvalitet innendørs

Panasonics nanoe™ X-teknologi tar dette et skritt videre og sørger for naturens rengjørings middel –hydroksylradikaler – innendørs for å skape et ideelt miljø

Egenskapene til nanoe™ X sørger for at flere typer forurensning kan deaktiveres, for eksempel bakterier, virus, mugg,allergener, pollen og noen skadelige stoffer.

 Varmepumpen ser ut som en varmeovn

Utseendemessig er det ganske stor forskjell på gulvmodeller og øvrige modeller. En luft-luft varmepumpe i gulvmodell er ofte kvadratisk eller nesten kvadratisk i formen. Den likner mer på en varmeovn enn for eksempel en vegghengt varmepumpe, som er atskillig mer avlang i formen.

Superstille drift

Når systemet når sin innstilte temperatur, vil enheten fungere med bare 19 dB(A). Temperatur og rolig omgivelse er viktig for å skape et komfortabelt hjem.

Varmluften får jevnere spredning med doble luftrettere

Varmluften stiger. En luft til luft varmepumpe i gulvmodell sprer dermed luften jevnere i hele rommet ettersom utblåsingen er plassert langt ned. Luftstrømmen kan imidlertid bli blokkert av store møbler. Derfor er det viktig at møblering og varmepumpens plassering koordineres best mulig. Med doble luftrettere kan luftstrømmen rettes oppover eller nedover avhengig av rommets forutsetninger.

Lett å integrere i hjemmet

En banebrytende utforming som passer alle stiler. Vi har vært nøye med hvilke materialer vi bruker og satt stort fokus på et elegant utseende. Kompakt størrelse og stiling utseende. Den nye gulvmodellen er enkel å integrere blant hjemmets dekorasjoner. Du kan velge mellom fire alternativer.

  •  
 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623