Panasonic NZ

Panasonic NZ er en slank og nøytral designmodell. Perfekt som utskiftningspumpe for en eldre Panasonic-varmepumpe.

NZ-modell er oppgradert. Den har nå enda større varmekapasitet, innebygd internettstyring og ny fjernkontroll.

Panasonic NZ er utviklet for å takle det tøffe nordiske klimaet med kalde vintre. Modellen har energiklasse A++ og kommer nå med forbedret varmekapasitet (25-6,3 kW, 35-7,3 kW). Det gjør at den produserer mer varme med lavt energiforbruk.

Perfekt som erstatning for eldre Panasonic-varmepumper

Utformingen og målene på NZ er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonicmodeller. For eksempel er rørstørrelsen den samme som på den eldre modellen. Festene bak på varmepumpen må heller ikke skiftes ut, og målene på innedelen gjør at man kan beholde plasseringen.

Det er ofte en god investering å skifte ut en 10 år gammel varmepumpe med en ny. Moderne varmepumper har en høyere energieffektivitet som er bedre for både miljøet og lommeboken. Dessuten får du på kjøpet nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, mulighet for fjernstyring, bedre luftrensing og timerinnstilling.

Innebygget WLAN

NZ leveres klar til å kobles til Internett for kontroll via smarttelefon med appen Panasonic Comfort Cloud. Betjening, overvåkning og planlegging med et brukervennlig grensesnitt.

Perfekt for den som ønsker å komme hjem til ferdig oppvarmet hus eller hytte.

Lavt støynivå

Lavt støynivå, kun 19dB. Til sammenligning ligger en alminnelig samtale på 65dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A). 
God effekt og lite lite lyd.

Ny infrarød fjernkontroll

Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen. Større skjerm og enklere å bruke.

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623