Panasonic HZ

Flaggskip fra Panasonic med effektiv komfort og ren luft året rundt, og praktiske funksjoner som internettstyring

Med sin kraftige luftstrøm gjør HZ modellen at du raskt oppnår ønsket temperatur, og også opprettholder et behagelig innendørsklima selv ved en utendørstemperatur på ned til -35°C. Med en klassifisering A+++ bidrar den til en vesentlig senkning av husets oppvarmingskostnader. HZ modellen øker energibesparelser og har mer praktiske funksjoner, slik som internettstyring og luftrensingssystem.

Panasonic HZ kan fåes i fargen hvit og Graphite Grey.

Nanoe™X

Luftvarmepumpens innebygde Nanoe™X-system benytter seg av atomiserte, elektrostatiske vannpartikler for å forbedre kvaliteten på inneluften. Det innebærer at forurensninger som enkelte bakterier, pollen, virus, allergener og mugg hemmes i rommet.

Økonomisk

A+++-klassifiseringen med 5,69* i SCOP innebærer at det kreves svært lite energi for å produsere ønsket varme- eller kuldemengde. Takket være Panasonics inverterkompressor, hjertet i luftvarmepumpen, er det mulig å oppnå høye energieffektivitetsnivåer, og driftskostnadene reduseres dermed kraftig. Her er det både penger og miljø å spare

Innebygget WiFi

Innebygd WiFi-styring kombinert med egen app gir deg mulighet til å sjekke status på oppvarmingen, se statistikk over forbruk, samt endre innstillingene uansett hvor du befinner deg.

Tilpasset det nordiske klimaet

Panasonic HZ Flagship er en høykvalitativ luft-luft-varmepumpe som er tilpasset vårt nordiske klima. Den leverer en varmekapasitet på hele 3,6kWh ved -25° C og er testet av en tredjepart (DTI) ved så lav temperatur som -35° C.

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 623