Varmepumper

Vi er autoriserte forhandlere av to anerkjente merker: Panasonic og Mitsubishi. Disse varmepumpene er kjent for sin høye kvalitet, energieffektivitet og pålitelighet. Vi vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å finne den perfekte varmepumpen som passer dine behov og budsjett.

Vi betjener flere geografiske områder, inkludert Orkland og omegn, Orkanger, Buvika, Børsa, Melhus, Rennebu, Rinndal, Heim, Kyrksæterøra, Midtre Gauldal, Hitra og Frøyda. Uansett hvor du befinner deg i disse områdene, er vi klare til å hjelpe deg med dine varmepumpebehov.

Ta kontakt med oss i dag!

Panasonic HZ

Flaggskip fra Panasonic med effektiv komfort og ren luft året rundt, og praktiske funksjoner som internettstyring.
Med sin kraftige luftstrøm gjør HZ modellen at du raskt oppnår ønsket temperatur, og også opprettholder et behagelig innendørsklima selv ved en utendørstemperatur på ned til -35°C.
Med en klassifisering A+++ bidrar den til en vesentlig senkning av husets oppvarmingskostnader. HZ modellen øker energibesparelser og har mer praktiske funksjoner, slik som internettstyring og luftrensingssystem.
Panasonic HZ kan fåes i fargen hvit og Graphite Grey.

Panasonic NZ

Panasonic NZ er en slank og nøytral designmodell. Perfekt som utskiftningspumpe for en eldre Panasonic-varmepumpe.
NZ-modell er oppgradert. Den har nå enda større varmekapasitet, innebygd internettstyring og ny fjernkontroll.
Panasonic NZ er utviklet for å takle det tøffe nordiske klimaet med kalde vintre. Modellen har energiklasse A++ og kommer nå med forbedret varmekapasitet (25-6,3 kW, 35-7,3 kW). Det gjør at den produserer mer varme med lavt energiforbruk.

 

Panasonic CZ

Panasonic CZ er basismodell med nytt design. Kraftig, høyeffektiv og pålitelig invertermodell for bruk året rundt. Perfekt for mindre enheter.
Funksjonene i Panasonics CZ gjør den perfekt for hytta. Med funksjonen for justering mellom +8 og +10 grader kan du holde fritidsboligen, garasjen eller andre mindre enheter frostfri uten å bruke for mye strøm. Du får også behagelig kjøling på de varmeste sommerdagene.

 

Panasonic Z

Bedre luftkvalitet kombinert med banebrytende design
Ny gulvkonsoll med ny nanoe™ X-luftrensesystem: fremragende effektivitet A++, komfort (superstille teknologi, kun 20 dB (A)) og sunn luft kombinert med banebrytende design.
Dobbel luftstrøm for forbedret komfort og temperaturspredning: gjennom toppen for effektiv kjølemodus.

Vi tilbyr deg rentefri nedbetaling av varmepumper over 24 måneder. Eneste kostnad er adm. gebyr på kr 45,- per måned.

 
 

Når du inngår en avtale om delbetaling, avtales et fast beløp som du betaler hver måned helt til produktet er nedbetalt.

 

Mitsubishi Uwano

UWANO 6300/7000/8700

Den med mest effekt!
Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere! UWANO er vår kraftigste varmepumpe, og i en egen klasse da det gjelder kapasitet og egenskap til å varme opp store rom. Den energief­fektive kompressoren med Hyper Heating-teknologi leverer mye varme selv på de aller kaldeste dagene. UWANO tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -36°C på Drevsjø. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er ned til -30°C, og ved -25°C leverer UWANO 6300 hele 3200W, noe som tilsvarer varmen du får fra mer enn 3 standard panelovner!

Mitsubishi Kaiteki

KAITEKI 6300/6600/8700
 
En kraftfull, stillegående og energieffektiv modell med et stilrent design med hele fire fargevalg på innedel og fjernkontroll.
Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Fordi Kaiteki produserer 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming kan du kutte vesentlig i kostnader. 

 

Mitsubishi FURO

FURO 5100/6000/8400

Stillegående. Kraftig.
Furo er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er stillegående med et uslåelig lydnivå fra 18 db(A), og design i toppklasse. Furo har ekstrem varmekapasitet med Hyper Heating-teknologi og leveres i 3 størrelser – Furo 5100, 600 og 8400.

Mitsubishi DU

DUO 7000

Noen utedeler gir deg mulighet til å ha 2 innedeler tilknyttet én og samme utedel. Duo 7000 gir deg denne muligheten, i tillegg har den en ekstrem varmekapasitet. Dette gir deg muligheten til å effektivt varme opp to etasjer i boligen din – med kun én utedel. Du velger selv hvilke innedeler du ønsker å kombinere med Duo 7000.
 
Fordeler med bare en utedel
– Du trenger bare en elektrisk kobling 
– Mindre sjenerende med bare en installasjon på husveggen. 
– Enklere og rimeligere service/ettersyn med kun en utedel. 

 
Addresse:

Blåsmovegen 49, 7320 Fannrem

 
Vakttelefon

416 92 326